Priser

Prøvetime

Kom til en yoga prøvetime, hvor du selv vælger det hold og den type Yoga du ønsker at prøve. Prisen er 125 kr. som du får fratrukket, hvis du tegner dig et medlemskab efterfølgende.

125 kr.

Yogamedlemskab

Ubegrænset yoga hvor du betaler pr. måned. Du vælger frit mellem alle hold, og kan deltage på dem alle.

450 kr./mdr.

Familiemedlemskab

Kommer i 2 eller flere fra samme hustand er der rabat på dit medlemskab med ubegrænset Yoga. Dokumentation kan kræves.

350 kr./mdr.

Pr. yogaklasse

Betal kun for de yogaklasser du deltager på

100 kr./pr. klasse             

                                                                                                                            

Personlig træning

Personlig Yoga time med dig i fokus. For dig som starter Yoga for første gang, eller for dig som ønsker at booste dit niveau.

500 kr.
pr. time

Personlig træning Klippekort

kr. 2.250,-
klippekort med 5 klip med 2 måneders gyldighed

kr. 4.500,-
klippekort med 10 klip med 4 måneders gyldighed

Gæstebillet

Hvis du er medlem og vil medbringe en gæst til en yogaklasse, er du meget velkommen. Du skal tilmelde din gæst via kontaktoplysningerne.

100 kr.
pr. yogaklasse

YDERLIGERE INFORMATIONER

Betaling

Når du melder dig ind i Yoga Studiet vil du modtage en opkrævning på faktura hver måned.

Vi har ikke nogen PBS ordning da dette har en administrativ udgift for det enkelte medlem, men du kan tilmelde dig din egen betalingsservice funktion i din bank via deres Netbank ydelse. Her kan du selv vælge at overføre penge ultimo hver måned til nedenstående konto nummer i Nordea. Ultimo hver måned fremsendes en faktura, dette uanset om har sat din Netbank til at overføre pengene automatisk. Vi følger op hver måned og sikrer at du har løbende medlemskab.

Hvis du har et gavekort, er det vigtigt du overholder udløbsdatoen på dit gavekort. Du kan blive opkrævet et tillæg, hvis du anvender dit gavekort efter udløbsdato. Dit gavekort er personligt, og kan ikke foræres til en anden person. Alle gavekort er registreret med fortløbende numre samt navn. Dette vil blive kontrolleret ved brug af kortet. Gavekort refunderes ikke.

Rabatordning for familier

Personer fra samme husstand tilbydes ubegrænset Yoga for kun 350 kr. mdr. Dokumentation kan opkræves. Denne rabatordning gælder ligeledes, hvis du er medlem af Fredensborg Atletik Klub.

Klippekort

Dit Yoga klippekort er personligt. Det vil sige, at det ikke kan deles med andre. Der er en udløbsdato på dit klippekort på 3 måneder fra den dag du køber det. Såfremt du ikke har brugt alle dine klip på kortet efter 3 måneder, kan du ikke få dem refunderet.

Opsigelse

Opsigelsen skal ske skriftligt pr. email. Ved opsigelse af dit medlemskab får du en e-mail kvittering for at dette er gjort korrekt. Du skal gemme din kvittering, da det er dit bevis for, at medlemskabet er opsagt eller sat på pause. Såfremt opsigelsen finder sted før d. 15. i en måned gælder dit medlemsskab til slutningen af pågældende måned. Finder opsigelsen sted efter d. 15. i en måned, gælder dit medlemsskab frem til slutningen af næste måned.

Indmeldelses gebyr

Første gang du opretter dig som medlem i Yoga studiet betaler du ingen indmeldelses gebyr. Hvis du melder dig ud og ønsker at genoptage dit medlemskab, vil du blive opkrævet et indmeldelses gebyr på 250 kr.

Kontooplysninger

Nordea Bank
Reg-nr: 2276
Konto-nr: 8475 7211 37