MARIE-LOUISE WITTRUP

MARIE-LOUISE WITTRUP

Jeg har dyrket jazzballet og klassisk ballet siden jeg var ung, og har altid elsket at bevæge mig. For 14 år siden bosatte jeg mig i Asien, og her fik jeg åbnet mine øjne for yogaens verden. Siden har yogaen ikke sluppet sit tag i mig, og i 2019 tog jeg en 200 YTT Vinyasa yoga uddannelse på Bali.

Oprindeligt har jeg en ernæringsfaglig baggrund og er på nuværende tidspunkt i gang med at uddanne mig til Kranio Sakral Terapeut, hvor jeg tilbyder elev-behandlinger. Jeg har masser af erfaring i at undervise i body bike, body toning samt i Yoga, og har undervist ved større fitnesskæder, Yoga studier samt firmaer.

Jeg elsker hvordan krop og sind smelter sammen i yoga, og glæder mig til at dele denne passion med dig.

I timerne ”Womens Only” vil der, udover Yoga, også blive lagt vægt på små øvelser i bækkenbundstræning samt enkelte øvelser i vejrtrækningsteknikker – Pranayama.

Jeg glæder mig til at lave Yoga med dig.

Yoga CV

  • 200 Hatha Vinyasa YTT, The Peaceful Warriors Yoga, Bali
  • Pelvic Balance, SofieB.dk
  • Månecyklus, Søsterskab og Skaberkraft
  • Energetic Alignment, Janet Stone Yoga
  • Intuitive Sequencing, Janet Stone Yoga

Du kan læse mere om mig på mindlivingworld.dk