HELLE BLÆSILD

HELLE BLÆSILD

Ekstern underviser på workshops

Jeg er uddannet Prana Flow yogalærer fra Yoga Zensation i Hørsholm i 2013 (Chloé Bruun).
Prana flow er stiftet af Shiva Rea (US) og er i mine øjne den blideste form for Vinyasa Yoga. Prana flow er en flydende, intuitiv Yoga form, der tilgodeser kroppens individuelle behov, livets skiftende rytme, og hvor man kommer roligt ind i stillingerne i takt med åndedrættet.
Prana flow kan følges af alle – uanset alder og Yoga erfaring, og Yogaen styrker både krop og sind.
Jeg har efterfølgende suppleret min yogarejse med efteruddannelser inden for blandt andet Yin Yoga (Victor Chng og Trine Hedegaard), ayurvedisk sundhedsfilosofi (Maria Garre og Vasant Lad), Restorative Yoga og Yoga Nidra (Kaya Mindlin) og senest Yoga for fordøjelsen (Charlotte Watts).
Jeg er e-RYT 500 certificeret yogalærer hos Yoga Alliance og har undervist over 1000 timer. I årene 2017-2019 havde jeg eget Yogastudie i Nivågaard med internationale gæstelærere.
Jeg ejer webshoppen Harmonyhouse og har nu oprettet onlineportalen yogAlive, hvorigennem jeg afholder yogaforløb og workshops. Jeg underviser fortrinsvis i Nordsjælland – og gerne i Yoga Herregårdens skønne lokaler.
Yogaundervisning er noget, jeg gør i min fritid. Jeg er nemlig også uddannet molekylærbiolog med kommunikation som sidefag og er på 16. år fuldtidsansat på Biologisk Institut ved Københavns Universitet.
Yoga er for mig en livsstil.
Som min lærer Shiva Rea siger ‘don’t do yoga – be yoga’.
Kærligst Helle