ANNETTE WULFF LARSEN

ANNETTE WULFF LARSEN

Jeg har gået til yoga siden 2007, hvor jeg i starten havde svært ved at være i stillingerne med lukkede øjne og bare give efter, jeg var virkelig utålmodig og rastløs. Langsomt mærkede jeg fysisk, at der skete en forbedring i min krop, min koncentration og opmærksomhed blev skærpet. Generelt fik jeg en bedre balance i sind og krop.
I 2012 fik jeg fjernet mit underliv og gik straks i overgangsalder. Jeg mærkede fysisk, at når jeg dyrkede yoga, blev der skabt en balance mellem min krop, sind og sjæl. Dette gjorde at jeg ikke var negativ påvirket af overgangsalderen.

I 2019 uddannede jeg mig hos Lotte Ljungstrøm en RYT200 timers Hatha Yoga læreruddannelse. Jeg har taget en overbygning i Restorative Yoga, og tilbyder i dag min undervisning i Yoga Studiet hos Lotte Ljungstrøm.

Jeg er til daglig executive coach i Wagado. Wagado betyder “min vej” på Japansk og med alt her i livet handler det om, at vi finder vores egen vej, uanset hvilken rolle man har; om det er som leder, mor eller….
Hvis vi går og spejler os i alle andre, kan vi komme til at føle os forkerte i stedet for at være på sin egen banehalvdel. Sådan er det også i yoga, her handler det om at være “hos dig selv” og mærke efter og gøre det som føles godt for dig, så du får en balance i krop, sind og sjæl.

Namasté Annette